понедељак, 22. децембар 2014.

Clever Jeff - God Quality


God Child (feat. Dave Ellis)
Shine (feat. Maya Simone)
Keep It Movin’
Ghetto Anthem (feat. Dave Ellis)
Pop Ya Colla’
What You’re Missin’ (feat. Mike Marshall)
Borrowed Time
What’s Goin On
Freak Exchange (feat. Eddie Legend)
Something to Think About (feat. Maya Simone)
Open Up Your Mind
Study Break (feat. Dave Ellis)
Keep It Live (feat. Mike Marshall)
Outro (feat. Dave Ellis)
Ghetto Anthem (Remix)
What’s Really
Mr. G.D.


Ostao sam dužan još par albuma iz prve emisije, ćerkicin rođendan i kraj polugodišta su me smlatili pa niš' nisam radio. 

U svakom slučaju, u emisiji se zavrtela pop ya colla sa ovog albuma. Zato što je dobar i jer je Džef klasika imam potrebu da ga podelim. Čini mi se da ga trenutno nema na netu okačenog, zbog toga je pitanje koliko ću i ja držati aploud, pa - izvolite, ne bih čoveku uzimao hleb, ali Srbija i okolina se ne računaju. 

Omot kakav samo rep albumi mogu imati, vredan povremenog gledanja. Svako ko je slušao "džez, hop, soul" će lako naći ovaj album za interesantan, ako se i na prvi isprimao. Muzički puno bogatiji, kako u instrumentalnom delu, tako i sa pjevanjem. Za razliku od albuma iz 1994. sa dosta programiranih bitova, ovo jeste pravo osveženje i mnogo zreliji pristup. To je i moj glavni utisak vezan za album. Priča je zapravo samo primerenija vremenu od priče sa prvog albuma, ali u suštini je nije ni bilo potrebe menjati... nekada duge trake znaju da zamore, ok, dobra je podloga. Poslastica za one koji cene upliv džeza u rep, ali i obrnuto. 

Naleteo sam i na njegov drugi album na netu, takođe ga nije bilo pre, evo linka za blog gde se nalazi (izbrisaću ovaj deo kroz koju nedelju, pa skinite odmah ako ćete slušati).

Нема коментара: