понедељак, 07. март 2016.

/Cloud Rhyme/
Neki novi albumi su više nego on point, stoga evo linkovi:
Čuj emisiju, pa vidi šta ti paše. Ovo sam napisao u opisu:

Noviteti na listi. Willie Evansa sam igrom slučaja vrteo pre par emisija, sada ima ep The Crush, nakon njega Patten Locke (takođe član grupe Asamov sa Evansom i ostalima) i Dillon, krajnje legitiman album imaju - Food Chain. Posle Ocean Wisdom, klinjo iz Britanije, čini mi se da je najmlađi član High Focus ekipe, album je pokidan, "Chaos 93". Preporuka. DJ Illogik ima "beginningofsomething.old", zanimljivi gosti, više komada pokidanih traka. Tu sam posle sto godina čuo traku o grafitima. K Sparks ima album, to je već jače pitanje ukusa, izdvojio sam dve meni kul trake. I Ron Jon Bovi, sjajan album, Casual i Phat Kat "Neaux Mursi" je naslov. Ubacio sam traku sa Saafirom, dobra je, a i svaki rep štreber zna što znači kada su Kežual i Safir na traci.

Dakle, u najmanju ruku Ocean Wisdom. Onda Ron Bon ili Dillon; DJ Illogikov je najuniverzalnija priča od svega ponuđenog, tako da i to pod kul.

Ocean Wisdom - Chaos 93
Willie Evans Jr – The Crush
Dillon & Paten Locke – Food Chain
DJ Illogik – beginningofsomethinG.old 
Ron Jon Bovi - Neaux Mursi
K. Sparks – Seasons Theme 

Ako brauzer kuka da su hhb linkovi zaraženi, ili traži te albume sam, ili klikni na to. Ja koristim blog sasvim legitimno i zvižde mi jaja.

Нема коментара: